Mert lehet szakszerűen és korrekten is!
Profi Pázsit a facebookon
Profipázsit kertfenntartás

A PROFI PÁZSIT kicsit közelebbről...

Mi egy kis kertfenntartó cég vagyunk ennek minden előnyével. Ügyfeleinkkel az egytől-egyig jó, személyes kapcsolatunk a biztosítéka annak, hogy összhangba kerüljünk megrendelőink igényeivel és elnyerjük teljes bizalmukat. Egyes ügyfeleinkkel több mint 10 éves jó viszonyt ápolunk. Bár elcsépeltnek tűnhet, de számunkra még mindig a magunk mögött hagyott szép kert és annak elégedett tulajdonosa a legfontosabb! Nálunk alapkövetelmény, hogy a csapatunk tagjai állandó emberek legyenek és saját szerszámokkal dolgozzunk. 

Nekünk van időnk az Ön kertjére!
Célunk elérhetővé tenni minden kertben a kertész jelenlétét, nagy hangsúlyt fektetve a szakmaiságra.

Park- és kertfenntartó tevékenységünket főképp Óbudán és szomszédos kerületeiben (II.,III.,XII.,XIII.), környékbeli településeken (Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre, Pilisvörösvár, Dunakeszi, …) végezzük, de egész Pest megyében elérhetőek szolgáltatásaink.
Kertépítő háttér- avagy megelőzni a kertépítésnél a kertfenntartás problémáit.

Több mint 10 éves múltam a szakmában sok mindent tanított nekem. Jelenleg is foglalkozom kerttervezéssel és kertépítéssel, így nagyon sok kérdésben tudok segíteni a kerttulajdonosoknak. Legyen szó növényekről, esztétikai kérdésekről, fenntarthatóságról, praktikumról, csapadékvíz elvezetésről vagy az öntözőrendszerek kialakításáról. Ha össze kellene foglalnom munkásságomat: "törekszem arra, hogy a ház fala és a kerítés között minden területen az Ön segítségére legyek".


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 


Amiket kínálunk Önnek:
(Kattintson a témákra!)

és amennyiben nagyobb kertészeti beavatkozást szeretne látogasson el a www.gart.hu oldalra.